Het geheim van een mooie, verzorgde huid?

Dat is heel eenvoudig: een zachte maar toch grondige reiniging, zodat de werkstoffen van de gezichtsverzorging die volgt, gemakkelijk in de huid zijn werking kan doen. Essentieel voor een grondige reiniging van de huid is het gebruik van een cleanser en een lotion. Voor uw persoonlijke reinigingsritueel       ‘s morgens en ‘s avonds geldt: in de eerste plaats reinigt de cleanser uw huid, daarna bereidt de lotion de huid optimaal voor op de gezichtsverzorging.

Waarom moet ik altijd een cleanser en een lotion gebruiken?

De cleanser reinigt de gezichtshuid van vuildeeltjes, overtollige talg en afgestorven hoorncellen. De lotion sluit de reiniging af en is al de eerste stap in de verzorging: deze kan naar behoefte matterend of hydraterend zijn. Daarmee is de huid perfect voorbereid op de verzorging, die daarna komt. Bovendien helpt de lotion uw huid te beschermen tegen uitdroging, wat snel kan gebeuren door kalkhoudend leidingwater.

En waarom heb ik een speciale oogreiniger nodig?

De ogen en de oogzone zijn zeer gevoelig. Daarom zijn niet alle producten voor gezichtsreiniging optimaal voor de ogen. De oogreinigingsproducten van Maria Galland hebben kalmerende en verzorgende ingrediënten en zijn daarmee de perfecte oplossing voor de gevoelige oogzone.

Waarom moet ik mijn huid ‘s morgens en ‘s avonds reinigen?

‘s Morgens  is de reiniging heel belangrijk, omdat de huid ‘s nachts regenereert. Daarbij komen afvalstoffen vrij. Met een cleanser en lotion wordt de huid perfect gereinigd en verfrist en optimaal voorbereid op de verzorging.

‘s Avonds  verwijdert een reinigingsproduct niet alleen make-up, maar ook overvloedige talg en afvalstoffen, die zich in de loop van de dag vasthechten aan de gezichtshuid. Daarom is het reinigingsritueel met cleanser en tonic altijd belangrijk, ook als je geen make-up draagt.


Leave a Reply